NamAku (@_@)

Ini cerita aku, famili, si die n kwn2... tiada kaitan dgn owg yg xdikenali... belog ini diwujudkan untuk menghabiskn masa lapang semata2... bukn untuk glamor n populariti.... slmt berbelog =)

Wednesday, March 23, 2011

aku... perempuan & demand... lalala~

hohoho... bercrite sal demand nie mmg xlekang la dr kite sume kn sbgai mnusia... tipu la klu kowg sume xder keinginan btol x... baik laki mahupown pompuan... sume ader keinginan memasing... dlu aku salu pkir... lau laki nk pompuan yg suci tok djdikn isteri n smstinye pompuan yg suci pown nk somi yg bersihkn??? pelik kn bile memikirkn nyer... klu lah kowg penh dgr... salu owg akn ckp sejht2 mne pown laki, bile nak kwen nk wife yg bik gak... sama ade owg 2 jahat atau bik tp ape yg di inginkn slalu nye ke arah yg bik la kn... yg 2 no komen... ape yg aku nk kongsi ngn kowg arie nie ialah aku nk cite sal demand aku... keinginan aku tuk memiliki sesuatu... sprti gak owg len lau bley la aku nk khidupn yg perfect... tp bukn semudah tu lah... keinginan aku sprti bidadari yg berada di awang awngn... yg xmpunyai sbrng mslh n slalu epie... sbb 2 aku xdpt elak dri dr tgok crite2 dongeng... huhuhu... bile cite sal cite2 dongeng nie aku salu mghrpkan idop aku sprti watak2 yg ade lam cite 2... n xley blah gak lau aku ley spend time 1 arie tnpa mkn juz untuk bce novel... 2 pown lau ade mase la... =p

tmpat yng aku nk p.... ermmm aku tringin nk jejak kaki ke istanbul... nk sgt tgok istana al hambra n masjid biru... bg aku istanbul mcm sebuah kota percintaan.. weeeeeeeeeeeeeeee =) nie sume gara2 aku trpengruh ngn novel Sesuci Cinta yg mbwa watak p ke istanbul... kalau dlu aku penah jejak kn kaki ke bukit jabar rahmah.. tmpat pertemuan cinta adam n hawa... jd xslhkn skirenye aku ingin melangkahkn kaki ke istanbul...

jejaka idaman malaya... huhu aku bkn la gdis yg impikn lelaki yg trkya di dunia n pling kacak dlm cite2 korea... eiiiii tp penting gak tau duit n rupe...lau xder wit lngsung xkn nk mkn pasir lak kn... mne ader cinta yg btol2 suci skunk nie... cinta pown memerlukn duit... tp xpnh la lg sepnjag aku kple ngn sesape aku mngikis sesapa.. aptah lgi mintak topup pda bf2 aku dlu... nk tau sbb ape??? aku seorng yg pling pntg lau owg mengungkit... klu clash jer sume la disebot2... so bgoz aku jauh2 kn dri dr mintak pape... xcye??? tnye la ex2 aku... =p 2 pown lau kowg knl leeee. heeeeeeee dr segi hrta... aku suke yg brsikp sderhana n yg pntng xbrkire... laki zmn skunk die yg lbih2 kikis pompuan... dpt laki cm 2... mmg xder la cinta2 sgala... bgoz blahkn dri cecepat... xder timbang rse lngsung... xheran la klu pompuan jdi pisau ckur lau jmpe laki cmgtu... tp xsume laki cm2 kn... n pompuan xkurng hebtnye... lau tang mngikis hrta laki ckp aje... gerenti masyukkk ooo... heeeeee =p zmn skunk klu dprhtikn sekeliling kte.. sume nye duit... nie sume ex aku yg ckp... n 1 sikp aku ialah akn ingt bnde2 yg memotivasikn dri aku... mgkin aku da xde pape ngn ex aku tp kta2 die xslh aku smpn lau ianya btol n baik... btol la die kta... cinta jer xckup.... cinta yg kuat pown ley rapuh lau xder duit... ermmm mungkin... tp kn ader certain2 yg kite xley nk beli... atie n pasaan owg... ye... mgkin bdn boleh lg owg beli... tp bkn atie n pasaan... sbb atie xley nk tpu dri kite sndri...

cri fzikal yg aku suke... heeeeeeeeeeee... brckp sal rupe da smstinye la aku sukekn rupe yg indah2... sdngkn dlm islam sndri ckp yg rupe 2 pentg... mmg btol agama adelah 1st skali yg ditekan kn bile cri psngn... mmg xdsngkal tp tnpa rupe yg indah kite gak akn rase bosan ngn psngn kite.. kn???? tp seindah2 rupe pown lau atie die xseindah muke pown xgune gak... aku ase rupe n keikhlsn kne arr balance so bru cinta pat disemai dgn sempurna.. cewahhhh =p aku jugk xska brlaga2 pipi ngn owg yg brjerawat =p tettttttttttttttttttttttt.... takot giler aku.. mcm la bnde 2 brjngkit... hahaha =p tp 2 jugkla aku akn pkir... xla aku ckp aku cntik cume pangai aku da mmg cm2... so pe ley wat la kn... k la... nt kte chit chat g k... daaaaaaaaa.... salam

No comments: